Over MKB Internet Manager

 
 

MKB Internet Manager is een bedrijf van Roshan Warjavand. Hij heeft veel ervaring opgedaan in de internetwereld en helpt midden- en kleinbedrijven (MKB) aan meer resultaat met internet.

Na zijn studie bedrijfskunde, aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, heeft Roshan jarenlang gewerkt met internet en online media. Hij is begonnen als uitgever, van onder andere WinkelNieuws en Lifestyle Exclusief. Daarna heeft hij gewerkt als Cross Media Manager bij Veronica, Senior Account Manager bij internetbedrijf Redkiwi en Business Development Manager bij internetbedrijf Remotion.

Roshan heeft veel bedrijven geadviseerd omtrent het bouwen van een resultaatgerichte website en een goede online marketing aanpak. Ook heeft hij innovatieve concepten bedacht en online producten ontwikkeld, waaronder een Augmented Reality Magazine voor Veronica en een iPad app om papierloos te vergaderen.

 
 

De MKB Internet Manager

 
 
 

Wat Roshan opviel tijdens zijn carrière is, dat veel midden- en kleinbedrijven iemand in de organisatie missen. Iemand die verstand heeft van business, marketing en sales maar ook van internet, websites en apps. Iemand die de schakel is tussen de organisatie en de leveranciers van internetproducten.

Vandaar dat hij is begonnen met MKB Internet Manager. Hij helpt midden- en kleinbedrijven door het geven van internetadvies en het managen van de internetzaken. Ook bedenkt en ontwikkelt hij innovatieve producten voor bedrijven.

Links